Tuesday, March 10, 2015

new produk dari seqy beauty

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Untuk pengguna setia produk Seqy Beauty, kali ni SQB dah keluarkan satu lagi produk baru iaitu Sakura Mask.

Sebelum saya bercerita panjang tentang Sakura Mask, mari kita ketahui lebih lanjut apa itu Sakura? Pokok/Bunga Sakura amat disukai oleh masyarakat Jepun. Mereka suka rendamkan bunga Sakura dalam air garam dan beberapa lagi campuran lain kerana Sakura kaya dengan antioksidan dan asid caffeic yang mengukuhkan keupayaan badan untuk melawan kerosakan oksidatif.

Sakura memang sudah lama digunakan dalam perubatan dan juga dijadikan bahan utama dalam perlbagai kosmetik.

Apa itu Sakura Mask?


Sakura Mask adalah gel pelbagai fungsi kerana ianya mengandungi Sakura Plan Extract  dan Snail Extract yang terkenal dengan fungsi melembap, anti-penuaan, mencerahkan, dan juga mempunyai ciri-ciri anti-radang. Beberapa ekstrak tumbuhan juga ditambah untuk hasil yang lebih optimum.

Beberapa ekstrak tumbuhan yang digunakan dalam Sakura Mask


Fungsi dan Kebaikan Sakura Mask by Seqy Beauty
1. Sesuai untuk semua jenis kulit.
2. Menyegar serta melembapkan kulit.
3. Mengurangkan bekas jerawat
4. Mengecilkan pori-pori 
5. Mencerah dan menghaluskan kulit wajah
6. Membantu re-generasi kulit
7. Mengurang dan mencegah kedutan pada wajah
8. Mengeringkan jerawat
9. Mengurangkan kemerahan dan ruam pada kulit
10. Boleh digunakan untuk kulit terbakar
11. Kaya dengan vitamin B
12. Mengurangkan selulit
13. Menghilangkan flek hitam pada wajah
14. Memperbaiki kulit secara keseluruhan
15. Merangsang pembentukan kolagen
16. Anti-penuaan, anti-radang, anti-septik, anti-fungal

Ingredients :
  
Aqua, Carbormer, Extract Sakura Plant, Snail Secretion Filtrate, Chamornilla Recutita (Matricia) Flower Extract, Sodium PCS, Glycerin, Propylene Glycol, Allantoin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Chlorhenesin

Cara Penggunaan :
1. Sapu secara merata di seluruh wajah dan leher (15-20minit). Bilas.
(boleh digunakan pagi atau malam)

atau

2. Sebelum tidur, sapu secara merata dan bilas pada keesokkan pagi.

*Boleh digunakan setiap hari.
*Jika anda memakai krim malam, boleh menggunakan Sakura Mask 2 atau 3 kali seminggu.

100% Formulated for Beauty, Health and Care

Harga :RM110 Sem/ RM120 Sabah SarawakContact :syeka 0134351899

Wednesday, January 14, 2015

jemput like


saya nk buat give away set combo produk seqybeuty
so nk jemput suma like dulu page tu
nnt klu dah ramai..kita start eh..


https://www.facebook.com/syekashop?ref=hl

Wednesday, December 24, 2014

SeqyBeauty: Cleanser By Seqy Beauty






yang berminat nak cuba boleh pm saya
cod kulim pmtg pauh sbrg jaya
pos seluruh malaysia

harga plak rm 45
jemput baca segala kelebihan yang ada tentang cleanser ni

SeqyBeauty: Cleanser By Seqy Beauty: Assalamualaikum dan Salam sejahtera.  SQB sekali lagi mengeluarkan produk terbaru iaitu 'Cleanser by SeQy Beauty'. Setelah kami...

timakaseh baca

Wednesday, October 29, 2014

agen seqy beauty

bismillah...

kepada sesiapa yang berminat nk dapatkan BB cream form seqy beauty
saya adalah agen di kawasan kulim/pmtg pauh/seberang jaya
boleh wassap 0134351899

harga rm55 semenanjung malaysia
harga rm60 utk sabah sarawak

oklah bg yang suka tgk muka glowing2 gebu gebas tak oily
boleh la nk cuba produk ni.yang penting keluaran bumiputera
dan tidak menggunakan bahan2 terlarang
so no worries ye sayang2 semua

klu nk tengok testimoni boleh klik
testimoni seqy beauty

timakaseh semua


Fungsi dan Kelebihan BB Cream:

*Sesuai untuk semua kulit
*Menutupi cela di muka
*Sebagai bedak asas
*Lebih ringan dari foundation
*Sebagai essential krim, menutrisi kulit, menegang dan menghaluskan kulit
*Melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh menyebabkan bintik hitam muncul di wajah (SPF 30+)
*Memperbaiki masalah kulit dan melindungi kulit dari bahan-bahan kimia berbahaya
*Wajah tidak berminyak sepanjang hari
*Berfungis melawan sinar Violet dan pencemaran udara sehingga menjadikan kulit tetap sihat
*Melambatkan penuaan
*Tekstur yang ringan dan sesuai untuk orang Asia

Ingredients :
Aqua Cream
Beeswax
Cety Alcohol
Octyl Methoxycinnamate
Dimenthicone
Caprylic/Capric Triglyceride
Propylene Glycol
Titanium Dioxide
Iron Oxides
Sodium Chloride
Phenoxyethanol



Friday, May 30, 2014

aidijuma lovers



















mulanya beli untuk pakai sendiri je
lps pakai..rasa best plak..
so try beli byk..then jual kat fb
eh macam best plak sbb dapat sambutan
so pada sapa2 yang berminat nk dptkan
tudung aidijuma jgn malu2 like page saya kat fb
okey..dun worri ada freegift tau..
sila klik dan like na...
timakaseh baca..


https://www.facebook.com/Aidijumalovers?ref=hl