Friday, May 30, 2014

aidijuma lovers



















mulanya beli untuk pakai sendiri je
lps pakai..rasa best plak..
so try beli byk..then jual kat fb
eh macam best plak sbb dapat sambutan
so pada sapa2 yang berminat nk dptkan
tudung aidijuma jgn malu2 like page saya kat fb
okey..dun worri ada freegift tau..
sila klik dan like na...
timakaseh baca..


https://www.facebook.com/Aidijumalovers?ref=hl


Monday, April 21, 2014

doa utk abah

dugaan untuk abah
dugaan untuk kami sekeluarga
tp syukur hanya mild stroke
insya Allah boleh recovered
doakan abah
moga abah kuat hadapi dugaan

sesungguhnya terlalu besar
hikmah atas segala kejadian
syukur..syukur.syukur..

timakaseh baca

abah sayang

Tuesday, March 25, 2014

such a heartbreaking

akhirnya semua telah terjawab
sedihnya ya Allah
tak tertahan airmata ni bila
PM umumkan smlm..
hancur luluh rasa hati
macamanalah keluarga2 mangsa
Alfatihah utk penumpang..

indian ocean please be nice with them
until we take their back
innalillahiwainnailaihirojiun

#miracle mh370

timakaseh baca

Tuesday, March 11, 2014

dah masuk hari ke 4
masih tak dak tanda2
kemana mh370 menghilang
sesak dada semakin kuat
kadang2 seniri terasa
mcm over plak la haih aku ni
kejap2 bukak awani
kejap2 browse website yg ada update
pasai mh370 ni
insyalllah doa sentiasa mengiringi
mudah mudahan ari ni ada petunjuk baru
amin..

timakaseh baca

Monday, March 10, 2014

#prayformh370

entah kenapa jauh dari sudut hati ni
sedih sgt2
sekalipun yang ada dalam kapal tu
sorang pon takdak kena mengena ngan aku
tp sayu hati ni tak boleh nak sangkal

kadang2 rasa cam mustahil sangat
sekiranya dapat jumpak balik
semua yang ada ataih kapal
tu selamat semuanya
tp sebenarnya itu la harapan
harap sgt2 semua selamat

harap sgt2 kapal tu tak terempas
paling tidak buat pendaratan kecemasan
kat mana2 yang kita tak jumpa lg la kiranya
aduhhhh gelisah sungguh

YaAllah Ya Tuhanku
sesungguhnya bantulah kami ya Allah
hanya padaMu tempat kami meminta
Bantulah kami
selamatkan lah semua yang berada dipesawat itu
berilah petunjuk kepada mereka yang mencari
permudahkanlah urusan2 mereka
amin ya Allah..
#pray for mh370

timakaseh baca