Wednesday, August 06, 2008

my hero afiq 11 bln


ari ni genap le afiq 11 bln
one month to go afiq 1st bufday
excited sungguh aku ni
tp rasanya xde la majlis besar-besaran ke apa kan
klu ada rezeki nanti
insyaallah nk buat kenduri bukak puasa je utk org2 mesjid
1st bufday bulan puasa mar..
oklah kan..
nanti2 lps raya klu ada rezeki plak
celebrate la..ala2 kadar jer
updet pasai afiq plak

1 jln dh laju..siap leh lari2 lg nak2 plak klu
nampak pintu peti ais terbuka lg laju larinya..
lg satu..suma tempat dia nk memanjat..risau mama la afiq
2 dah pandai sgt nk ikut abah..xleh nk gerak langsung abahnya
klu dia nampak konpem kena bw..
3 dah pandai jeles2 especially ngan Mak Na n Abah Halim..
klu anak2 depa buat2 dok atas riba..afiq jerit suh trn sbb dia
nk duduk plak..selagi xtrn selagi tu xbenti jerit..huhuhu
ngan mama xbuat cen2 pon afiq
4 dah xmau mkn moi..suka nasik la..sebb gigi dah byk...*8btg*
5 dah pandai tolak meja yg mama hadang xbg dia mai dapo..
6 klu lupa kunci laci...abih isi2 laci tu dia keluarkan
klu boleh nk dok lam laci..*ni tokwan yg ajar*
7 dah boleh panjat pintu grill tinggi2 pastu nk trn selamba dek je lompat


byk lg sebenarnyer..xtertulis rasanya
rasa mcm br sgt je sakit ari tu..
tp afiq dah nk setahun dah ni..syukur alhamdulillah..
hepi sgt dgn kehadiran dia..nikmat yg terlalu bernilai bg mama ngan abah
penyeri org kata n pengikat kasih sayang mama ngan abah..

4 comments:

ratna said...

tak per..walaupun buat majlis time bukak posa nanti, ulangtahun pertama tu la very the kenangan..

sweetheart said...

haah kan..
insyaallah...

Me-Mrs-Mum said...

kira cepat jugak afiq boleh jalan no....cayalah afiq!!

sweetheart said...

itulah dlm 10 bln dah jln jatuh