Friday, October 31, 2008

layan katun..upin dan ipin..


enjoy sgt tgk dia dah pandai lyn katun..
tp kan..katun upin dan ipin je yg dia nak tgk..
katun lain wat tak tau jek..
seb baik ada bli cd dia..
yg aku tau dia suka kan..
bila iklan katun tu..klu tgh main leh stop
then berdiri depan tv tggu sampai abih..
aku try buka vcd yg aku beli..
huh suh dia landing pon ikut jek...
bestnyaaaaa

4 comments:

Me-Mrs-Mum said...

ta budak-budak...aku kat sini pon kalo free layan youtube upin ipin....hehehe...best!!! rasa cam dekat je ngan kita....terkenang masa dedulu kot...

Me-Mrs-Mum said...

jgn kata budak-budak...aku kat sini pon kalo free layan youtube upin ipin....hehehe...best!!! rasa cam dekat je ngan kita....terkenang masa dedulu kot...

MAMA ESHAELYN said...

pernah tengok skali ja dlm tibi...best gak, comei ja budak2 tu...nak carik gak la cd tuk anak2....esha suka. elyn tah la..he he he.

sweetheart said...

me-mrs-mum
samalah aku pon sika gak..
layannn

mama eshaelyn
mmg best pon..
dak2 tu comei jek