Thursday, December 24, 2009

cameron highland

sunyi sat blog ni..
xde apa nk cer..
tuan tanah berbengkel..
byk stori nk letak..

ujung minggu ni nk bercuti
cadang2 nk gi cameron..
ada member pegi lastweek
katanya cameron jem sepanjang2 jln
alahai..lemah rasanya denga
walopon bkn aku yg drive

hrp2 minggu ni dah ok..
jom2 sapa nk ikut..
kita berstroberi coklat disana...
ahahahaha

5 comments:

zarirah zabidi said...

hehhehe...tikah pn pi jgk ka..jmpa irah kat sana na..hehhehehe...selamat berholiday na..harap2 xla jem mcm kak ina bgtau tu..

sweetheart said...

irah
ha okeh..
ada rezeki kita jumpa kat sana
sambil berstroberi coklat
ekekekek

M Nazri said...

Nak ke cameron pula, ish cuti sekolah tak habih lagi ni. ramai org tu kat sana. apa-apa pun enjoy lah.....

ingat nak tmn rekreasi mpsp saja lah. dia kat bertam kan?

by the way....ambillah hadiah utk anak tu dari saya. Saya bagi Takaful Cerdik utk buat tabung pendidikan dia. Baru rasa lega nanti. In between tu, kalau anak sakit ada dah tabung perubatan dia. Tak yah dah cari duit lain atau kacau saving.

More info : go to Prudential BSN Takaful website atau contact saya lah 019 592 6319

lily lotus said...

yang penting hati2 yer..

mariaariffbaby said...

em..sedapnya

strawberry cicah ngan choc
nyummy!