Wednesday, December 15, 2010

dah dpt tiket kita pi line clear...

lunch time td..berdesup p png sat
nk amik tiket..ehehehe..
sekejap je amik tiket pon
pastu terus dok pikir2 kat mana nk mkn
tiketnyerrrrr















cam biasalah klu dah mai pulau ni..
nasik kandaq la sng kan..bercambah restoran
depa saja..alang2 pak syed xpenah try nasik kandaq line clear..
aku ajak la dia pi sana..sbb selalu masa lalu
depan nasik kandaq tu dah kenyang
kali ni lalu bleh la try...
manusia2 yg kelaparan nasik kandaq mcm kami
adalah sgt ramai..beratoq panjang xhengat..
kami ni pon join jugak la kan
kata nk rasa nasik kandaq line clear..
join skali beratoq br feeeeelllllll eh eh
so jom...line clear....

so sapa p png yg suka nasik kandaq
try la line clear pny gerenti xmenyesal..
tp cam kono sosah sket la kan..
mahai...ekekeke


suma pon kelaparan

lauk pauk yg byk sgt2

amacam ada bran..line clear

line clear..

mamak suda letih ka mamak..line clear

nasik aku

nasik pak syed

4 comments:

Astika: said...

kat mana ni kak tikah???? area mana??? nk try lah. Mahal x harga kat situ.. apa yg spcialnya.. murah??? sedap?? lain ka rasa ngan kedai mamak yg lain???

hahaha jawab jangan x jawab....

syeka sweetheart said...

line clear ni kat penang road
dekat2 ngan chowrasta tu
harga stendet kedai mamak la..
suma lauk adalah special..
sila try no..

ArELeEz said...

fuh! nampak gorgeous sungguh nasik kandaq tersebut! slurrpp2!!

lily lotus said...

tu dia mmg hebat penangan line clear. tgk tu penuh betul pinggan..hehe