Monday, August 15, 2011

monrods kitchen kelainan jadi sebutan..

wah..tajuk kan..
kulim dah ada monrods kitchen dah skrg uols..
so smlm..weols anak beranak cam biasa la kan..
apa pon jadi klu ada kedai baru bukak
mesti cuba mesti cuba...hihihi
klu tak cuba dosa ka pon...ish tak tau la
so cam biasa pak syed akan melayan la
pangai bini yg macham2 ni..lebiu b..

mulanya planning nk berbuka...
so awal sket la pegi nk buat reservation kononnya
takut penuh kan..sbb tgk iklan kat banner ada buffet ramadhan
lepas dah tny..
rupanya buffet ada utk yang buat reservation 20org keatas
ooo mcm tu pulak kan...maybe sebab baru sgt bukak kot
tp ala carte tetap ada...
mcm yang dah sedia2 tau..yang spesial mestilah nasik ayam kan
kat belah2 kl kan dah byk kedai ni..
belah utara ni penang dah ada..sebelah pulau
tanah besar xdak lagi..dulu..
sekarang ada dah...kat kulim plak tu..

tp menu lain pon byk..western,nasik lauk2
yang ringan2 mcm2 la..yang penting duit ja..
so dah takde buffet kemana kita..
buka umah MIL la apa lg..hihihi
sat2 umah mak sat2 umah MIL
meriah sket kan berbuka ramai2 ni

lepas abih pak syed tgk badminton smlm
selepas kekecewaan tgk datuk LCW kalah
dia dah amik keputusan drastik mengubat kedukaan
ke monrods..hihihi
so weols try yg western...
order ciken wing..abih plak
ciken cop ngan fish n cip
drinks....notbad..best..tekak aku la
lapa sama kot..sesambil mkn
leh lyn ala2 live band jugak kat dlm tu

tempat baru best jugak..
bg yang suka melepak..
tpt ni mmg cam best la..
maybe location dia best kot..
atas bukit kan..ada WIFI jugak..
cuma food je xtau la sejauh mana kesedapan
sbb weols pon try western kan..


aku rasa mcm nk repeat pegi lg
kali ni aku pi akan ku ambik pic2 yang menarik
utk share kat sini..smlm ada gak la amik pic
tp guna hp mak yg sedih uols..gamba suma
ala2 berkabus...obersi gitu..
lenkali la gamba2 bagai ote..


1 comment:

ArELeEz said...

1st time dengor psl 'monrods kitchen'. owh.. nampak benor ketinggalankah? hu3..