Sunday, June 28, 2009

ko bagus sgt ke

xtau la korang penah rasa camni ke tak..
tp aku mmg selalu jumpa org ceni
jenis yg ada mood br nk bertego sapa
klu xmood.... kita lalu kat sblh pon cam xnampak jer..
xphm aku..

bg aku plak..
klu seblom ni dah penah sembang2
beramas mesra..dats mean
klu lps2 tu jumpa
situasi masih sama
masih boleh sembang2 dan beramas mesra
bg aku la kan..

tp tak bg org2 yg ikut mood ni
kdg kita beriya nk gi tego
last2 buat dek je..
kenkadang leh hangin satu bdn ooo
tp cpt2 la pikir positif kan..
maybe dia ada problem kot
xpon dia xpasan kita tego
xpon dia rabun ke kan..
xnampak kita dr jauh bila kita senyum
leh wat dek je
bg ati sendiri lega

sbb kdg2 terpikir gak..
kita ada wat salah ke kan
ke ko rasa ko bagus sgt
sampai xnak bertego sapa ngan aku..
ngan org lain leh plak ko sembang2
*eh emo plak* takmo takmo
kewl kewl
so the conclusion is...
byk org byk ragam
so terima je lah kan..
tp tu lah cuma nk ingatkan jer
klu dah rasa bagus sgt..
kita kena ingat
ada org lain lebih bagus dr kita


hahahaha oklah stop lu
klu ikut kang berjela2 nk tulih

p/s pasnih nk wat n3 pasai
org kata buat blog ni cam promosi diri sendiri
which is not good.. ye ke?

5 comments:

lynn_82 said...

sapa wei? nak tau gak wei..hahahaha

sweetheart said...

xdak la nk point kat sapa2
tp sapa terasa amik la kan..

lynn_82 said...

keh keh...ish sapa la orang tu yang sanggup melakukan perangai sedemikian rupa.. tak patut..tak patut... *kawan2 tak mau lawan*

ArELeEz said...

owhh.. xsetuju langsung! sape yg kata tuh?? coz leez b'blog atas dasar kepuasan diri sendirik. pastu, promo2 ad/tlg kwn2. dat's it! tp, ape2 pon, t'pulang kpd hak individu la, nape diorang nak bloggin'?! tepuk dada, tanye selera. tul x?

sweetheart said...

leez
betul betul betul