Friday, July 17, 2009

having bekpes n lunch wit my buddy

hepi je ari ni
coz hari mkn kami..
mmg layan gile
asyik gelak2 xsudah
dr pg sampai ke lunch..
ada je lawak2 yg come out from bakyah
my best buddy yg boleh mkn apa saja
minum apa saja walopon perut dah ketat gile
mmg tabik spring kat bakyah
ahahaha
bekpes kat otel uitm je
then lunch weols try kat
manhattan fishmarket
alhamdulillah kenyang...

tu dia..suma hepi ja..
punya nk amik gamba sampai senget pala ok
tegar xtegar kwn aku ni..
br berkecimpung dlm dunia blog nih

gamba aku ngan ina sengaja aku letak kecik je
sbb nampak sgt la botox tu..hehehe pui..
ina..ko pakai botok ke..hehehe
gamba bakyah kekenyangan xdak..
nanti klu ada aku hapdet

6 comments:

lynn_82 said...

woit...bila masa p amik gambaq aku yang senget tue wei? sungguh tidak ku sangka..nak jugak pic tue?... Botox???? aku pakai botox...botox la sangat..aku rasa botox takda..berotox ada kot..kui kuikui

lily lotus said...

burp! alhamdulillah...

green apple said...

first time masuk manhattan fish ada la 5 yrs ago kot, and that was the last. tak bleh tahannnnnnnnnnnnnnnnnnn the hanyir. tak tau apesal.



hahahah.
ada unsur2 pendengki tak komen ni?

sweetheart said...

lynn
hahaha tu la amik gambaq
sampai xsedaq diri occay
hahaha berotox jahat tau

lily
alhamdulillah

greenapple
cilakak sebut2 hanyir..
ahahaha

ArELeEz said...

nnti nak ajak my 'sayang' makan kat situ gak la.. tgk cam besh jer..

sweetheart said...

ha elok la tu ajak2