Tuesday, February 23, 2010

radix oriental cuisine sp

























gi try restoran radix kat sp ari tu
food was ok..nanti leh pi lg..
sbb ritu nk try mango ciken xde plak
so try benda lain...lupa plak nk snap vege..
ada la order ritu..
kiranya leh pi lg nih..sbb nk try steamboat plak nanti
hik hik hik..

aku ni plak mmg penggemar chinese cuisine
apa yg aku xgemar xtau la plak
hehehehe

afiq pon behave je..
maybe sbb lapo kot..
klu dia tgh kenyang mau bersilat
gak aku lam restoran tu..
mana taknya..deco bersusun segala batu bagai
buatnya afiq amik batu tu baling kena
kaca restoran xke haru kan..

eh melebih2 plak ek aku berimaginasi..

2 comments:

Pocket said...

somehow cam tak leh stuju on the part...
'nanti buleh gi lagi'
pasal pocket gi dah tiga kali..
tp masih menghampakan..
so maybe tak nak gi dah.
kalau orang tanyer,

'baik la jangan gi, ikan siakap stim diorang beku n sebelah jer diorang hidangkan..'

sorry for the negative comment:D
tp tang part batu tu betul,
memang kalau bebudak nakal akan tertarik ngan bebatu tu heh:D

sweetheart said...

pocket..
xkena ngan selera poket kot
tu yg xmau pi dah no..
tp dan gak la 3 kali...
hehehe
lenkali jgn order siakap steam
wat kat umah lg mantop..