Monday, January 10, 2011

seperti yang dirancang..sabtu ada family day jabatan
so seawal pagi aku dah gerak...
sbb mak aji ngan pak aji dpt catering utk family day aku ni
so aku ni tlg bwk je lah...
lokasinya taman rimba teluk bahang..
best tempat tu..redup je..maklum la kan
lam utan..byk pokok..
so sampai2 suma mkn dulu..
lapo ..hehehe lps mkn br start acara..

afiq msk acara mengaler..ekekeke
kategori pra sekolah
yg msk 3 org je so tentu2 ada hadiah la kan
afiq dpt no dua ooo

tq yer aqil... afiq pinjam kaler

sampai mcm ni punya gaya..konpem leh mng kan

dora ada dark circle..ekekeke kretip sgt..









































acara utk org dewasa plak pak syed join..
msk air lam botoi..ekeke
pak syed dpt no 2...acara suami isteri pon ada..
sampai tergeliat kaki2 huhuhu sakit sungguh
blk mlm tu lagi sakit..seb baik pak syed ada
dia dah tlg urut pastu mkn ubat..
bgn pagi tu dah ok dah ..tq b..ememememe

dpt no 2 oklah kan...















dah abih game suma pakat lapaq dah
pastu serbu mkn..lps dah kenyang perut suka hati
acara yg ditunggu2 lucky draw la kan..
hehehe aku dpt apa?
hehehe steamer pot..sgt suka..
lps ni buleh stim2 hehehehe
majlis abih lam 130 camtu
kms2 brg..bwk hero aku berendam la plak..















dlm kul 3 sesiap nk blk
singgah hardrock hotel nk bergambo kat gitar beso tu
ehehehehe gatai..!
apa 2 je lah gaya si afiq ni




















singgah plak mkn laksa kat bt feringghi
setappp len kali leh pi lg..

6 comments:

mariaariffbaby.com said...

beshnya p penang!
kita dah lama tak p..

bila la nak p lagi ni..:)

syeka sweetheart said...

maria
mmg best pon
klu mai rojer no

ArELeEz said...

akak tlh ditag utk join 1 give away. link spt di bawah:-

http://danielzaidi.blogspot.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html

syeka sweetheart said...

leez
ok jap nk pi ushar

lily lotus said...

aishhh best betul contestant 3 orang je coloring tu..ekekeke..dah tentu semua dapat prizes ekk

syeka sweetheart said...

lily
hehehe dah tentu2 ada hadiah la
ekeke