Thursday, October 22, 2009

n3 lite-lite sajork

mlm ni ..pak syed aku nk ke kl..
ada reja sket..besok blk lew..
kejap je peginya..

so mlm ni aku akan ke umah mak..
tido sana..
planning mula nya aku pon nk pi jugak
last minit kensel..
sekejap je peginya..wat letih bdn je kan..

next time la gi cuti-cuti msia
pegi lama sket
tp kali ni nk kemana ekk

kdg2 terasa nk jelajah ipoh plak
sbb rasanya cam xpenah sampai je ipoh
maksud aku cam jenjalan la..
padahal dekat je pun klu nk pegi
sapa2 yg tau apa yg best kat ipoh
tlg gtau sket...
jgn kata lost world of tambun ekk
tu aku dah tau..
selain tu la..ngan mkn2 apa yg best kat sana yea

5 comments:

ArELeEz said...

char kueteow kat padang mbi! mmg t'baiklah..!

sweetheart said...

ooo ye ke..
okeh tq

CT@mamaLuqman said...

ye ke areleez??areleez pernah try sany char koe teow png x??kalau tak pernah mai try yg penang dulu...:-)

apa yg best tikah oiii.....
setakat ni aku rasa yong tau foo sup food court Jusco sana tak dak sapa boleh lawan lagi....sos dia....mmg matching...
oh ya lagi satu...mee kicap ngan mee kari dekat ngan super kinta...itu terbaikkk...
tp hang p yg sebelah petang punya...sbb situ banyak toke,satu kedai but share banyak toke...

betulke nak p IPOH??
singgah umah mak mertua aku,LAKSA the best in town....xdak sapa boleh lawan laksa cik nah....hehe...

green apple said...

kalau pi ipoh mmg akan pi McD je tgak pun KFC.

gi blog onggila..dia org ipoh.

sweetheart said...

ct..
nanti janji ngan hang la..
bebila hang blk ipoh
rojer aku..

green apple
hehehe ye ke..
so ipoh xbest la ekk