Wednesday, June 11, 2008

cubaan msk spagethi

dlm kol 4 cen2 my sis text kata nk mai umah..dia kt tingin nk mkn spagheti.
dan kebetulan aku pon xtau menu nk buka posa apa smlm..
so aku decide nk buat la kan..
seblom2 ni mmg xpenah buat pon..tp rasanya cam tau la nk buat
sebb akak ku penah la buat ari tu tp aku tgk2 je pastu sental jer kan..
xde la belajar ke apa..tp bkn susah sgt pon kan..
so blk keje ajak pak syed pi beli brg...wahhhhh
semangat tu...
singgah pasar mlm sat..pastu blk amik afiq sampai umah terus bersilat kat dapoq
sambil2 tu tggu my sis..
selain spagheti aku buat sotong goreng tepung sbb nk ratah2 masa layan tv
lgi satu chicken ball..tp chicken ball tu mcm xbest sgt..
tp spagheti marbeles yu..hubby adik aku..mkn menambah2 then siap tapau2 lg bw blk..
hahahaha *aku yg suh tapau sbb pak syed xmkn pon* tp yu..seriyes sedap..puji lagi kan..betoi dak dikyang...?sedap kan..
laki aku ni dia mmg lidah org melayu..mkn2 omputih ni xlyn...dia nk nasik sajork..hat tu je yg bleh msk perot dia..
so klu aku nk mkn yg pelik sket bg dia la..aku kena ajak adik aku ke kakak aku ker br leh lyn..

2 comments:

aNnA_jaN said...

weh...
nampak mcm sedap....
bla nk buat g????jgn lupa panggil aku yerk....hahaha...yg tu aku mkn...don worry...

sweetheart said...

hahahaha okeh..nanti aku buat lg hang mai na...