Tuesday, February 03, 2009

tag lg

haha dpt tag lg..
tq tq kali ni dr kakak saya plak
kira modai nk hapdet gak la kan..
ok ok saya buat yer..

Here are the rules
-List these rules on your blog.-Share 7 facts about yourself on your blog.-Tell 6 unspectacular quirks of yours.-Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.-Link the person who tagged you.-Leave a comment for each blogger.


7 even facts 'bout me :

1. kuat berjalan mean xsuka dok umah sgt
ada jer idea nk jenjalan ngan laki saya
2. suka mkn..sbb tu sy xleh nk kurus *sy redha*ekekekeke
3. sampai skrg umur dah 28 masih bahasakan diri *adik* dgn family
4. kuat merajuk..tp ngan pak syed saja la
5. suka laut dan makanan laut hahahah
6. teh tarik addicted klu blk umah mak abah jd mangsa..
mintak dia buatkan teh tarik *teh tarik aji sedap woooo
7. kena bc newspaper ari2 klu tak rasa cam xbesh
xkira la online ke apa ker

6ix unspectacular quirks about me :

1. oho saya juga kepala hangin
tp cepat sojuk
2. saya pantang org tepuk blkg saya kuat2
sng jd mrh..dr dulu lg xtau la knape
3. tiru kakak saya..sy pon cengeng gak
adik beradik kot no..sikit2 nangis sikit2 nangis
4. susah nk tego org..tp bila dah kenai
xcukup ari dok ralit sembang
5. xsuka sains tp skrg keje as lab asst.sains kimia plak tu
6. suka verangan yg ntah apa2

saya tag kamu2 plak yer..sila buat kwn2

pura
sue
ana
bakyah
siti
leez

tu je la kot..
buat yea..

4 comments:

Mya said...

akak tau awk malas buat tag. tu psl akak malas dh nak tag awk.. hehe..

sweetheart said...

ahaks..heheheh mmg pon.
mls gilos..tp sekali sekala
ok gak buat tag..modal hupdet

Cik Jah said...

kakak hampa tu sebab dok dlm pantang ja dia rajin jwb tag. kalau idakkkk huhhh jenoh la jugak...hik hik hik

sweetheart said...

hahahaah mmg pon..
dia dok lam pantang
dok gian nk pi sopping..
hahahaha