Friday, November 14, 2008

kenkunun celebrate anniversary lar..

pak syed kata nk bw aku pi mkn..
so dia suh aku pk sesiap nk mkn kat mana
sbb aku ni susah nk decide nk mkn apa..
sampai dah nk pi pon aku stil xtau nk pi mana
kat opis pon dok tny kenkawan
mindak depa sajes tempat mkn..
last2 aku xtau nk pi mana..
kami pi cni..
lgpon xpenah pi lg kan..

then kami order ni ...huh kenyang gilos
portion dia byk..
memula tgk mcm xcukup
dah mkn semonyeh2 nk bg perabih

lps mkn kenyang2 jenjalan tepi laut sat..
hehehehehe mcm zaman centa2 gak la kan..
kami pi pantai bersih..
elok dah tpt tu..
tp ya la kan dah tpt elok..
tp ramai yg dok wat reja xelok plak kat situ..
huh bosan aku..yg ramai tu dak2 melayu plak tu..

amik gambaq sendiri ja la...dah pi berdua kan..
afiq?..heheheh dok ngan tok..kami blk pon tok xbg amik..
tok kata dia dah lena amik esok pg..
layannnnn..
opsss aku dpt kad dr pak syed..
tp yg lawak sket kan..
pak syed xjumpa kad anibersari..
dia beli kad besday..pastu
padam word besday tu ganti ngan anibersari..
hahahahah lawak laki aku nih..
tp aku oke jer..
tq sayang..i lebiu too


tgk la kad tu..apa la laki aku..

2 comments:

Me-Mrs-Mum said...

it's better than never tikah oiii...hehe...

lomantik jugak ini pak syed...

sweetheart said...

heheheheh
xler lomantik mana pon..
ekekekeke