Thursday, April 24, 2008

received present from VP aka viruspadu

kol satu td membe aku call bilik kata ada bungkusan utk aku...
hehehe teruja aku naik opis pi amik..
tq yer
http://viruspadu.blogspot.com/
sebab kasik hadiah ni..really appreciated it..thanks..
sebab musabab aku dpt adiah dr VP ialah aku org pertama tinggal komen kat blog dia sbb dia wat contest sapa yg pertama ngan yg terakhir leave komen dpt adiah n i am the lucky no one...

kotaknyer..surprise...

tada....cute sgt..tenkiu skali lgi..tetap kaler pink kan...


Akhir kata..time kasih sesgt la kat VP sbb sudi memberi hadiah ni pada saya...jap saya tgh pikir nk bg apa plak kat vp tanda time kaseh saya..

3 comments:

ArELeEz said...

alaaa.. bile contest tu? xtau pon..! dh xpired date ker? huhuhu..

viruspadu said...

eh dah dapat
cepatnya

kita baru pos rasanya tauuuu

harap suka la yer

risau sgt kalu2 x suka tauuu

sweetheart said...

areleez...
dh lps la ..kan dh ada pemenang ni...
viruspadu...
tq yer..terharu taw..sob2
tangis gembira hahaha..auw.